KARNIS    FÜGGÜNY    ÁRNYÉKOLÓ
Telefon: +36-1-412-0177

BELTÉRI ÁRNYÉKOLÓK ¤¤¤ KÜLTÉRI ÁRNYÉKOLÓK  (Mobil változat)

SZALAGFÜGGÖNY  ¤  ROLETTA  ¤  LAPFÜGGÖNY 


PLISZÉ  ¤  RELUXA  ¤ 
RAFFROLÓ

Karnis függöny árnyékoló kiskereskedelem.

Bemutatóterem: 1142 Tatai út 15.

Nyivatartás: hétfőtől-péntekig 9-19-ig, szombaton 9-18-ig.

Ármyékolástechnika magas fokon! 20 éves gyakorlattal az élvonalban!

Nézd meg termékeinket, amiket igényednek megfelelő formában és méretben rövid határidővel, kedvező áron készítünk el.

Ez az oldal ismertetőt ad a beltéri árnyékolók fajtáiról, segít megtalálni a megfelelő megoldást!

Öltöztesd fel munkahelyed, otthonod!
A kellékeket nálunk megtalálod! Gyere el, ha tudod mit szeretnél, és gyere el ha bizonytalan vagy. Együt mindent megnézünk, és átbeszélünk.


Szalagfüggöny


A szalagfüggöny sín nem csak egyenes kivitelben készül, rendelhető bástya- vagy boltívben hajlított változatban is. Tetőtéri ablakokhoz javasoljuk a feszített szalagfüggöny megoldást, ahol a lamellák két sín között mozognak. A karnis szerelhető ferde síkokra is, ebben az esetben a lamellák hosszát a dőlés mértékéhez igazítjuk.


Spegetti szalagfüggöny esetében a függöny alján, a lamellákon nincs súly és összekötő gyöngylánc. A spagetti szalagfüggöny előnye a hagyományossal szemben, hogy akár 300 cm magas kivitelben is kapható, illetve, hogy a lamellák közt kedvünkre átsétálhatunk. A lamellák 89 mm-es szélességben kaphatóak.


Roletta, roló

Kérdésed van? Segítünk!
Telefon: +36-1-412-0177
Bemutatóterem: 1142 Bp. Tatai út 15.

Szerkezetileg megújulva nagyon kedvelt, korszerű, praktikus megoldás. Nem csak szobák, hanem irodahelységek, télikertek árnyékolására is ragyogóan megfelel. Osztott ablakoknál célszerű több kisebb méretű roló felszerelése, nagyobb szélesség esetén javasoljuk a motoros mozgatást.


Különleges, dekoratív és praktikus megoldás a sávroló. A textilek felületén sötétítő és fényáteresztő csíkok váltják egymást, így a két egymást követő sáv segítségével szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét és az átláthatóságot.
A roletta anyaga többnyire impregnált vászonból készül, karbantartást nem igényel. Rendkívül széles anyagválasztékunkból mindenki megtalálja a neki kedvezőt. A roló anyaga funkciójától függően színes, fényzáró, fényáteresztő, mintás, égésálló, natúr kollekciós.


Lapfüggöny

Kérdésed van? Segítünk!
Telefon: +36-1-412-0177
Bemutatóterem: 1142 Bp. Tatai út 15.


A lapfüggöny napjainkban nagyon kedvelt, korszerű szerkezet. Praktikussága, egyszerűsége kiválóan alkalmazható modern és klasszikus otthonokban is. Főbb ismertető jele, a lapok, melyek a sínben csúsznak, egymás elé helyezhetőek. A lapok méreteinek és anyagainak váltakozásával még színesebbé, izgalmasabbá tehetjük árnyékolónkat, otthonunkat.


Mozgatásuk lehet kézi, zsinóros, vagy motoros.

Kézi mozgatás esetén lehetőség van akasztószem rögzítésére a tépőzáras lapon, így függöny elhúzó pálcával könnyedén mozgatható.

Zsinóros kezelés esetén a sín egyik végén lógó kezelő segítségével mozgathatjuk a lapokat, ezek végére design súly helyezhető, ezzel még esztétikusabbá téve azt.

Motoros kialakítás esetén távirányítóval kapható, ilyenkor a motor (12 V-os) minden esetben a sín mögött, baloldalon helyezkedik el, kapcsolós kialakítás nem lehetséges.




Pliszé

Népszerűségét annak köszönheti, hogy célszerű és tetszetős. Előnye, hogy a szokásostól eltérő formájú ablakokra is felszerelhető. Ezért szívesen alkalmazzák irodákban, hajókon, lakókocsikban, télikertekben, de a lakásokban is kedves látványt nyújt.



Reluxa

Kérdésed van? Segítünk!
Telefon: +36-1-412-0177
Bemutatóterem: 1142 Bp. Tatai út 15.


A reluxa dekoratív és minden téren jól bevált árnyékoló. Kis helyigénye, könnyű kezelhetősége az egyik fő erénye. A reluxa lamelláinak a dőlésszögét váltva szabályozhatjuk a fény beáramlását, mindemellett megfelelően gátolja a belátást.



Raffroló

A raffroló, avagy római roló rendkívül elterjedt és divatos módja a lakás árnyékolásának, díszítésének. A raffroló praktikus, könnyen kezelhető szerkezet, hosszú élettartalommal. Főleg modern lakásokban alkalmazzuk, de elterjedését a klasszikus lakásokban sem lehet megállítani. Anyagszükséglete jelentősen kevesebb, mint a hagyományos függönyöknél, talán ennek köszönhető közkedveltsége.