BELTÉRI ÁRNYÉKOLÓK   KÜLTÉRI ÁRNYÉKOLÓK
SZALAGFÜGGÖNY   NAPELLENZŐ
RAFFROLÓ   ZSALÚZIA
ROLETTA   SZÚNYOGHÁLÓ
RELUXA   REDŐNY
PLISZÉ    
LAPFÜGGÖNY    

SZALAGFÜGGÖNY

Telefon: +36-1-412-0177
Bemutatóterem: 1142 Tatai út 15.
Nyivatartás: hétfőtől-péntekig 9-19-ig, szombaton 9-18-ig.

A szalagfüggöny remek választás, akár otthonába akár munkahelyére keres árnyékolási megoldást. Könnyen kezelhető, praktikus és elegáns.
A szalagfüggöny sín nem csak egyenes kivitelben készül, rendelhető bástya- vagy boltívben hajlított változatban is. Tetőtéri ablakokhoz javasoljuk a feszített szalagfüggöny megoldást, ahol a lamellák két sín között mozognak. A karnis szerelhető ferde síkokra is, ebben az esetben a lamellák hosszát a dőlés mértékéhez igazítjuk

szalagfüggöny szalagfüggöny szalagfüggöny


Monocontrol néven kapható az az egyedül álló szalagfüggöny rendszer, mely képes egy gyöngyláncos kezelővel mozgatni és forgatni a lamellákat. A hagyományos szalagfüggöny sínnel ellentétben nincs külön zsinórzat, ami az elhúzást biztosítja. Egy egyszerű mozdulattal válthatjuk a kezelés módját forgatásról elhúzásra.

A szalagfüggöny nem csak árnyékoló, térelválasztókén üde színfoltja a helyiségnek, az enteriőr meghatározója.

A szalagfüggöny sín anyaga pórszórt alumínium, fehér színben kapható, de felár ellenében a RAL színskála szerinti színezésre van lehetőség, a műanyag alkatrészek java azonban fehér színű.

A szalagfüggöny mozgatása történhet kézzel, és motorosan is.

Kézi mozgatásnál a gyöngyláncos kezelő segítségével állíthatjuk a lamellák szögét, a zsinórral pedig az elhúzást. Az elhúzásnál figyelni kell arra, hogy minden esetben a szalagfüggöny lamellák merőlegesen álljanak a karnis tengelyéhez képest, azaz nyitva legyenek.

A kezelőre design súly helyezhető, az eredeti fehér ólomsúly helyébe így még esztétikusabbá téve a látványt. A motoros mozgatás távirányítóval történik. A motor a sín mögött, annak bal oldalán helyezkedik el, 12 V-os motor működteti.

A lamellák gyűjtési helye lehet: balra, jobbra, két irányba, középre.

Spagetti szalagfüggöny

Spegetti szalagfüggöny esetében a függöny alján, a lamellákon nincs súly és összekötő gyöngylánc. A spagetti szalagfüggöny előnye a hagyományossal szemben, hogy akár 300 cm magas kivitelben is kapható, illetve, hogy a lamellák közt kedvünkre átsétálhatunk. A lamellák 89 mm-es szélességben kaphatóak.

spagetti szalagfüggöny spagetti szalagfüggöny spagetti szalagfüggöny


Lamellák

A szalagfüggöny lamellái 180°-ban elfordíthatóak, így mi szabályozzuk a fény erősségének beáramlását. A lamellák 89, 127, 250 mm-es szélességben kaphatóak. A szalagfüggöny lamella anyaga portaszító anyaggal kezelt, tisztítást nem igényel, könnyen cserélhető. Sokféle fényáteresztő, fényzáró lamella kapható, színválasztékunk hatalmas. Natúr kollekciós anyagainkból is készítünk szalagfüggöny lamellát, a 250 mm-es lamella készítés csak ezekből lehetséges.

Ármyékolástechnika magas fokon! 20 éves gyakorlattal az élvonalban!

Öltöztesd fel munkahelyed, otthonod!
A kellékeket nálunk megtalálod!

Gyere el, ha tudod mit szeretnél, és gyere el ha bizonytalan vagy. Együt mindent megnézünk, és átbeszélünk.

A LAP TETEJÉRE