FÜGGÖNY, TEXTIL

Telefon: +36-1-412-0177
Bemutatóterem: 1142 Tatai út 15.
Nyivatartás: hétfőtől-péntekig 9-19-ig, szombaton 9-18-ig.

Függöny nagy választékban. Függöny nagy választékban. Függöny nagy választékban.

Függöny tekintetében szolgáltatásaink mindenre kiterjednek. A függöny anyagának kiválasztása után vállaljuk a tervezést, felmérést (bonyolultabb karnisok esetén), és nem utolsó sorban a függöny varrását.
A legújabb trendnek megfelelő választékunkról több neves európai beszállító gondoskodik. Függöny kínálatunkban mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt, mert a függöny árak széles skálán mozognak. Akár drága akár olcsó a függöny, minősége garantáltan kiváló.

Spagetti függöny

A spagetti függöny méltán népszerű, hiszen remekül illeszkedik a modern és minimál lakások hangulatához egyaránt. A spagetti függöny fényhatása varázslatos, térelválasztóként, pedig a design meghatározója lehet. Mozgatása megegyezik a hagyományos függöny mozgatásával. Mindenkinek ajánljuk ezt a praktikus függönyözési megoldást, aki szereti az újdonságot, a letisztult hangulatot!

Mosása sem okoz gondot, hiszen anyaga poliészter, így mosógépben mosható. Mosáshoz célszerű a spagetti függönyt összecsomózni és mosózsába tenni. Mosási hőfok: 30 fok.
A spagetti függöny kínálatunk szinte felülmúlhatatlan. Mint ajtófüggöny is nagyon dekoratív, nálunk nagy választékban kapható.

Spagetti függöny Spagetti függöny nagy választékban. Spagetti függöny nagy választékban.

Konyhai függöny 

A leggyakoribb konyhai függöny a vitrázs függöny. Ablakon vagy ajtókon használatos függöny, fényáteresztő hatásának köszönhetően a helységben világos lesz, de a beláthatóságot korlátozza, e mellett dekorál is. A vitrázs rudat közvetlenül az ablakkeretre rögzítjük, stílustól és textilanyagoktól függően rögzíthetjük csak felül, alul és felül. Konyhai függöny kínálatunk minden igénynek megfelel.

konyhai függöny konyhai függöny konyhai függöny


Apelt függöny
Függöny kollekció képekben

Apelt egy rendkívüli német márka. A különleges mintákban a kreativitás és a high-tech találkozik, követve a nemzetközi trendeket és a kortárs dizájnt. Színvonalas függöny, textil választék elérhető áron!

függöny függöny függöny

Mirox excellent függöny
Függöny kollekció képekben.

Mirox excellent kollekció változatos belga függönyökből, sötétítőkből és black out anyagokból áll. Megtalálhatóak benne egyaránt a klasszikus és a letisztult modern textilek is.

függöny függöny függönyFr-One függöny, textil
Függöny kollekció képekben

Az FR- One a világ első számú lángmentes textil családja. A kollekció minden eleme, - függöny, sötétítő, bútorszövet - lángmentes alapanyagból készül. Az FR-One garancia a biztonságra és a minőségre, amelyet nemzetközi előírások szabályoznak a függönyök és bútorszövetek lángmentes tulajdonságaira vonatkozóan.

Az FR-One egy prémium-kategóriájú márka, melyben a biztonság és a minőség ötvöződik, s ez által a belsőépítészeknek, lakberendezőknek, és tervezőknek egy olyan színvonalat biztosít, mely minden igényt kielégít szerte a világon.

függöny függöny függöny

Comersan függöny
Függöny kollekció képekben

A spanyol Comersan bútorszövet, függöny és egyéb otthoni, valamint irodai és szállodai környezet dekorációjához tervezett anyagok gyártója. Kiemelkedő minőség, nagy választék, versenyképes ár és 100% pamut összetétel jellemzi a márkát. Az európai tervezők által kifejlesztett kollekciók sokféle igényt kielégítenek, a termékválaszték rendkívül változatos és széleskörű.

függöny függöny függöny

Vriesco függöny

'A House of Happiness' márka gyártója, a holland Vriesco International. Az 'A House of Happiness' kollekció a cég saját fejlesztésű és gyártású termékcsaládja, mely mind stílusban, mind árfekvésben sokrétű. Mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és személyiségének megfelelő textíliát. Színes termékcsalád, melyben a kreativitás, a minőség és az inspiráció ötvöződik.

függöny firhang függöny

Sötétítő függöny

A függöny amellett, hogy harmonizál a helyiség hangulatával, az adott évszaknak megfelelően is választható. A nyári hőségben érdemes olyan függöny választása, amely kizárja a fényt, teljes mértékben elsötétíti a lakást. Erre a célra a sötétítő függöny a legalkalmasabbak. Az egyik legjobb megoldás a black-out sötétítő függöny, ami különleges eljárással készül, több rétegben. Ennek ellenére kellemes tapintású, lágy esésű.
Sötétítő függöny választékunk óriási, van köztük egyszínű, mintás, fényzáró, de kapható bársony, selyem függöny anyag is. A sötétítő függöny aljának két sarkába tasakot varrunk az ólom lapok számára, ezzel kiegyenesítve a függöny alját.

sötétítő függöny sötétítő függöny sötétítő függöny

Fényáteresztő függöny

Több ezer fényáteresztő függöny közül választhat bemutatótermünkben. Nálunk minden bizonnyal megtalálja álmai függönyét.

fényáteresztő függöny fényáteresztő függöny fényáteresztő függöny


Ármyékolástechnika magas fokon! 20 éves gyakorlattal az élvonalban!

Öltöztesd fel munkahelyed, otthonod!
A kellékeket nálunk megtalálod!

Gyere el, ha tudod mit szeretnél, és gyere el ha bizonytalan vagy. Együt mindent megnézünk, és átbeszélünk.

A LAP TETEJÉRE